Sharon Stads Fotografie
Fotograaf

Dit is een nieuwe pagina.

Blog lifestylefotograaf

Ik ben lifestyle fotograaf, ik heb daardoor geen studio aan huis.Lifestyle fotografie is een vorm van fotografie die gericht is op het vastleggen van natuurlijke en ongedwongen momenten in het dagelijks leven. Het is een creatieve manier om de echte persoonlijkheid van mensen en hun omgeving vast te leggen, zonder dat ze zich bewust zijn van de camera.

Het kan verschillende onderwerpen omvatten, zoals portretten, gezinsfoto's, huwelijksfotografie enz. Het doel is om het echte leven en de emoties vast te leggen, in plaats van alleen maar geposeerde foto's te maken.
Een van de kenmerken van lifestyle fotografie is het gebruik van natuurlijk licht en omgevingen. Ik maak gebruik van natuurlijke achtergronden en omgevingen, zoals de natuur, de duinen, de heide, parken, stranden of huizen maar ook kom ik aan huis in je jullie eigen vertrouwde omgeving om de foto's een authentieke sfeer te geven.
Een ander kenmerk van lifestyle fotografie is de nadruk op emoties en momenten. Ik probeer de emoties en momenten te vangen.
Bij lifestyle fotografie gaat het niet alleen om het vastleggen van het moment, maar ook om het creëren van een verhaal. Ik probeer een verhaal te vertellen met foto's, waardoor de klant een gevoel krijgt van wat er op dat moment gebeurde. Het kan worden gebruikt om belangrijke momenten in het leven vast te leggen, zoals bruiloften, zwangerschappen, nieuw leven en familiebijeenkomsten.
In het kort is lifestyle fotografie een creatieve manier om echte momenten in het dagelijks leven vast te leggen. Het gaat om het vastleggen van emoties, momenten en verhalen, en het gebruik van natuurlijk licht en omgevingen om een ​​authentieke sfeer te creëren.


 



Blog Newbornfotografie

 

De geboorte van een baby is een van de meest bijzondere momenten in het leven. En als ouder wil je deze momenten voor altijd koesteren. Een van de manieren waarop je deze momenten kunt vastleggen, is door middel van newborn fotografie.
Als newbornfotograaf ben ik gericht op het vastleggen van de allereerste momenten van een pasgeboren baby. Dit gebeurt meestal binnen de eerste twee weken na de geboorte, wanneer de baby nog erg slaperig is en gemakkelijk in verschillende posities kan worden gelegd.
Deze foto's zijn een prachtige manier om de eerste momenten van je baby vast te leggen en te koesteren. De foto's zijn niet alleen belangrijk voor de ouders, maar ook voor de baby zelf. Op latere leeftijd kan de baby de foto's bekijken en zichzelf zien zoals hij of zij was in de eerste weken van het leven.
Er zijn verschillende redenen waarom newborn fotografie zo speciaal is. Ten eerste is het een unieke manier om de tederheid en schoonheid van een pasgeboren baby vast te leggen. Ten tweede is het een manier om de ouders te helpen de eerste momenten van hun baby te herinneren, die vaak voorbij gaan in een waas van vermoeidheid en emotie. Ten derde kunnen deze foto's later worden gebruikt om familieleden en vrienden te laten zien hoe de baby eruitzag in de eerste weken van zijn of haar leven.
Wat kun je verwachten tijdens een newborn fotoshoot?
Tijdens een newbornshoot kom ik bij de ouders aan huis en maak ik meestal foto’s op de slaapkamer. Ik fotografeer jullie en de baby op een natuurlijke manier. Ik neem ook altijd genoeg lakentjes, dekentjes etc mee zodat er een variatie aan beelden ontstaat.